Biopack - Ambalaje din carton ondulat

telverde Calculator pret cutii carton
Română English Français Français Español 汉语


Ambalaje carton

Ambalaje carton ondulat Tip II (CO2)

Acest ambalaj este alcatuit din doua straturi de hartie: unul de tip testliner sau kraftliner, denumit capac, alb sau natur, si celalalt de tip fluting denumit strat ondula; in functie de marime, ondula poate fi de tip B, C sau E. Cele doua straturi sunt unite prin linii de lipire intre varfurile ondulelor sau capac. Cartonul ondulat de tip II se prezinta sub forma de role cu o latime de la 800 mm la 2100 mm si o greutate de la 30 kg/rola pana la 250 Kg /rola, in functie de tipul de hartie si de ondula.

         Ambalaje carton                Ambalaje carton                Ambalaje carton           Ambalaje carton

Ambalaje carton ondulat Tip III (CO3)

Ambalajul este alcatuit din 3 straturi de hartie: un strat capac exterior, un strat capac interior si un strat ondula situat intre cele doua capace. Capacul exterior este cel care influenteaza cel mai mult aspectul general al ambalajului din carton ondulat si, in consecinta, este realizat din hartie de calitate superioara de tip testliner sau kraftliner, natur sau albit. Capacul interior poate fi realizat din hartie testliner, kraftliner sau schrenz, intr-o gama diversa de gramaje. Stratul ondula (miezul de hartie) este realizat dintr-o hartie cu rezistenta deosebita la indoire (hartie fluting) si poate fi de diverse dimensiuni (B, C, E).  

                                                          

Ambalaje carton ondulat Tip V (CO5)

Ambalaje alcatuite din 5 straturi de hartie: doua straturi capac, doua straturi ondula si un strat intermediar, ceea ce confera ambalajului o rezistenta mecanica deosebita. In functie de combinatia utilizata de straturi ondula, acest tip de carton ondulat poate fi de tipul B+C, C+E. Este folosit in general pentru ambalarea produselor foarte grele, fragile sau de dimensiuni mari.

                                                           

Ambalaje carton ondulat Tip VII (CO7)

Ambalaje alcatuite din 7 straturi de hartie: doua straturi capac, trei straturi ondula si doua straturi intermediare, oferind ambalajului o rezistenta mecanica deosebita. In functie de combinatia utilizata de straturi ondula, acest tip de carton ondulat poate fi de tipul E+B+C, C+C+E. Este folosit in general pentru ambalarea produselor deosebit de rigide si foarte grele, ultra fragile sau de dimensiuni mari.  

                                                           

Ambalaje de carton Duplex

Ambalaje de carton duplex: Putem furniza carton duplex dublu cretat, în gramaj de la 225 gr/mp pâna la 450 gr/mp, in varianta cu spate alb sau cea cu spate gri, sub forma de role, dar si placi în format 70 x 100 cm sau avand dimensiuni atipice, la cerere.
Poate fi tiparit cu pana la patru culori in policromie si poate fi lacuit sau plastifiat.
Se foloseste pentru coperti de caiete si manuale, ca suport pentru toate tipurile de cutii din carton ondulat.

Ambalaje de carton de legătorie (Mucava)

Ambalajele de carton de legătorie reprezinta solutia ideala pentru realizarea produselor de legatorie – fabricarea de agende, mape de birou, coperti carti; el poate înlocui cu succes materiale precum PAL – ul melaminat sau materialul plastic folosit în industria mobilei. Oferita într-o gama variata de grosimi de la 1 mm la 4 mm, mucavaua prezinta un grad superior de planeitate, calitate ce permite caserarea cu hârtie offset cu un gramaj mai mic de 60 gr/mp.

Hârtie offset import

Comercializam hârtie offset în gramaje de la 60 gr/mp pâna la 200 gr/mp. Hartia offset se poate livra în role si placi de 70 x 100 cm sau 61 x 86 cm. Hârtia offset raspunde tuturor exigentelor tipografiilor si clientilor acestora: începând de la gradul de alb peste 96% si continuând cu satinarea de cea mai buna calitate, hârtia offset oferita de noi poate fi utilizata la tiparirea de carti, pliante, reviste, suport pentru caserarea cutiilor etc.

Ambalaje din carton Clasice (FEFCO 0201)

Ambalajele din carton clasice sunt confectionate din placi de carton ondulat de diferite tipuri, neimprimate sau imprimate flexografic pana la 4 culori, cu capac exterior alb sau natur, si sunt destinate ambalarii unei game variate de produse: produselor alimentare, bauturi alcoolice si nealcoolice, diferite aparate de telecomunicatii si electronice, materiale de constructii etc. Ambalajele din carton ondulat confectionate de către BIOPACK se ridica la un nivel ridicat de calitate, realizeaza o prezentare corespunzatoare a produselor clientilor nostri si respecta normele interne si internationale de igiena, constituind tipul ideal de ambalaj pentru numeroase categorii de produse. Calitatea foarte buna a cartonului ondulat este garantata si de certificarile ISO 9001:2000 si ISO 14001:2004 obtinute de compania noastra.

Ambalaje din carton clasice    Ambalaje din carton   Ambalaje din carton

Ambalaje din carton ştanţate

Ambalajele din carton sunt realizate prin ştanţarea plăcilor de carton ondulat de diverse dimensiuni, ambalaje complexe, cu capac albit sau natur, imprimate flexografic cu pana la patru culori; acestea au o larga arie de utilizare, putandu-se ambala atat obiectele de uz casnic de mici dimensiuni, cat si produse electrocasnice voluminoase, bauturi si tigari, produse alimentare de diverse tipuri: fructe si legume, pizza, dulciuri, produse de patiserie, cafea, biscuiti etc.

                                                                

Ambalaje carton Caşerate

Ambalajele carton sunt confectionate din carton ondulat caserat cu carton duplex de diferite gramaje de la 225 pana la 350 gr/mp cu spate gri sau diverse suporturi de hartii si cartoane tipografice, imprimate in policromie pana la 4+2 culori speciale, destinate ambalarii articolelor de uz casnic, in diferite ramuri ale idustriei alimentare, etc.

Displayere carton

Displayere carton


Facebook Instagram Twitter