Biopack - Ambalaje din carton ondulat

telverde Calculator pret cutii carton
Română English Français Français Español 汉语


Ambalaje carton

Ambalaje carton ondulat Tip II (CO2)

Cartonul ondulat de Tip II este alcătuit din două straturi de hârtie:

  • un strat neted din hârtie testliner sau kraftliner, denumit capac
  • un strat de hârtie ondulată de tip fluting, cu rezistență deosebită la îndoire, denumit strat ondulă.
 ambalaje carton CO2

Cele două straturi sunt unite prin linii de lipire între vârfurile ondulelor și capac. 

Ambalajele din carton ondulat de tip II se prezintă sub forma de role cu o lățime de la 800 mm la 2100 mm și o greutate de la 30 kg/rola pana la 250 Kg /rola, în funcție de tipul de hârtie și de ondula.

Ambalaje carton ondulat Tip III (CO3)

Cartonul ondulat de Tip III este alcătuit din 3 straturi de hârtie:

  • două straturi de hârtie netedă, denumite capac interior și capac exterior
  • un strat ondulă situat între cele două capace.

Capacul exterior este cel care influențează cel mai mult aspectul general al ambalajului și, în consecință, este realizat din hârtie de calitate superioară de tip testliner sau kraftliner. Acesta este disponibil în două culori: natur sau albit și poate fi personalizat cu logo-ul companiei sau al produsului.

Capacul interior poate fi realizat din hârtie testliner, kraftliner sau schrenz, într-o gama diversă de gramaje iar stratul ondulă (miezul de hârtie) este realizat dintr-o hârtie cu rezistență deosebită la îndoire (hârtie fluting) și poate avea diverse dimensiuni (B, C, E).

Cele mai utilizate ambalaje din carton ondulat de tip III sunt cutiile. Cu o diversitate mare de modele și dimensiuni, cutiile din carton sunt perfecte pentru transportarea, manipularea și depozitarea produselor. 

ambalaje carton CO3 

Ambalaje carton ondulat Tip V (CO5)

Cartonul ondulat de Tip IV este alcătuit din 5 straturi de hârtie:

  • trei straturi de hârtie netedă, dintre care două straturi capac și un strat intermediar, și
  • două straturi ondulă, ce conferă ambalajului o rezistență mecanică deosebită.

În funcție de combinația utilizată de straturi ondulă, acest tip de carton ondulat poate fi de tipul B+C sau C+E.

Construit sub formă de plăci, cartonul ondulat CO5 este folosit ca separator între obiectele de mari dimensiuni, sau tăiat în formă de cutii constructive pentru ambalarea produselor foarte grele sau fragile.

 

Ambalaje carton ondulat Tip VII (CO7)

Cartonul ondulat de Tip VII este alcătuit din 7 straturi de hârtie:

  • patru straturi de hârtie netedă, din care două sunt straturi capac și două straturi intermediare
  • trei straturi ondulă, de diferite mărimi E, B sau C.

Această structură oferă plăcilor de carton o rezistență mecanică deosebită. În funcție de combinația utilizată de straturi ondulă, cartonul ondulat de tip VII poate avea structură E+B+C sau C+C+E. Utilizându-se doar sub formă de plăci, cartonul CO7 este folosit ambalarea produselor deosebit de rigide și foarte grele, ultra fragile sau de dimensiuni mari.

Ambalaje din carton Clasice (FEFCO 0201)

Ambalajele din carton clasice sunt destinate ambalarii unei game variate de produse: alimentare, băuturi alcoolice și nealcoolice, diverse aparate electronice, etc.

Acestea pot avea stratul de capac exterior alb sau natur, putând fi imprimate flexografic cu până la 4 culori, cu logo-ul companiei sau al produselor tale.

Ambalajele din carton ondulat confecționate de BIOPACK se ridică la un nivel înalt de calitate respectând toate normele igienico-sanitare naționale și internaționale. Garanția calității este asigurată de certificările ISO 9001:2000 si ISO 14001:2004 obținute anual de compania noastră.

Ambalaje din carton ştanţate

Ambalajele din carton sunt realizate prin ştanţarea plăcilor din carton ondulat. Se obțin astfel ambalaje complexe, de diverse dimensiuni, cu exterior albit sau natur, având o arie largă de utilizări.

În funcție de scopul folosirii acestora și de dimensiunile obiectelor ambalate, cutiile din carton se clasifică în mai multe categorii:

 

 Facebook Instagram Twitter