Biopack - Ambalaje din carton ondulat

telverde Calculator pret cutii carton
Română English Français Français Español 汉语


Biopack Romania - Producator carton ondulat

Cu o experiență de peste 15 ani în producerea cartonului ondulat și ambalajelor din carton ondulat, BIOPACK se află în Top 30 companii din industria cartonului ondulat din România.

Furnizăm o gamă largă de ambalaje către clienți locali și internaționali, având în portofoliu atât companii cu un necesar lunar de peste 50.000 de cutii cât și companii cu o activitate restrânsă.

Pentru a obține o ofertă personalizată, completează formularul din pagina Cerere ofertă sau trimite-ne un e-mail la adresa comercial@biopack.ro și vei fi contactat în cel mai scurt timp de un Reprezentant vânzări. 

Investind constant în tehnologie modernă și respectând standardele internaționale de calitate, BIOPACK a înregistrat de-a lungul timpului o creștere constantă ajungând la peste 2 milioane Euro cifră de afaceri în anul fiscal 2021.  

Evoluția CA 2016-2021

Biopack - Producator cutii carton          

Linia noastră de producție este localizată în municipiul Adjud, județul Vrancea, și cuprinde fabrica de ambalaje carton pentru cutii autoformare, placi carton, cutii caserate, cutii industriale, cutii duplex, tuburi de carton. De asemenea, fabrica mai cuprinde o tipografie pentru carton duplex și hartie.

Biopack Romania INC este parte a Biopack Group alături de BioPrint SRL, BioPaper SRL, Biopack Romania West, Biopack SRL și Comins Service SRL. Și totodată este membru fondator al APACOR - Asociația Producătorilor de Ambalaje din Carton Ondulat din România.

Parteneri Biopack

Dacă în mediul tău de business există companii cu necesar constant de ambalaje pentru transport și depozitare poți deveni Partener BIOPACK

Vezi pagina Parteneriate sau trimite-ne un e-mail la adresa marketing@biopack.ro pentru mai multe informații.  

 Biopack - Producator cutii carton Parteneri

Echipa Biopack

Suntem o echipă determinată, tânără și ambițioasă, atuurile noastre fiind profesionalismul, implicarea și adaptabilitatea. Performanțele companiei sunt strâns legate de pasiunea pentru ceea ce facem și respectul față de valorile organizaționale.

Dacă ești interesat să te alături echipei noastre așteptăm CV-ul tău pe adresa hr@biopack.ro.Facebook Instagram Twitter