Biopack - Ambalaje din carton ondulat

telverde Calculator pret cutii carton
Română English Français Français Español 汉语


Cutii cu autoformare

Cauți cutiile potrivite pentru stocarea și expedierea produselor tale?

Nu mai este nevoie sa faci un compromis cand alegi tipul de ambalaj pentru produsele tale. Cutiile cu autoformare din gama BIOPACK au un design plăcut și un mecanism simplu de împachetare, oferind în același timp protecție ridicată pe toată durata transportului și manipulării. 

Cutiile cu autoformare CO3 sunt ușoare, flexibile, cu un singur perete din carton și pot fi personalizate pentru a  deveni soluția optimă de ambalare. 

Pentru mai multe detalii despre cutiile cu autoformare din gama BIOPACK contactează-ne la numărul de telefon 021.9234 sau trimite-ne un e-mail la adresa comercial@biopack.ro.

Având o experiență de peste 15 ani în industria ambalajelor din carton ondulat recomandăm cu încredere utilizarea cutiilor cu autoformare, estetice și de o înaltă calitate, având o rezistență superioară împotriva factorilor externi nefavorabili. 

Dacă ești în căutarea unor cutii din carton moderne și ușor de manevrat, ai ajuns în locul potrivit. Dimensiunea variată a cutiilor, precum și mecanismul de închidere mult mai rapid decât în cazul cutiilor BAX (nu trebuie decât îndoită coala și cutia este pregătită pentru livrare), reprezintă alegerea cea mai potrivită atunci când îți dorești protecție ridicată și accesibilitate într-un singur ambalaj. 

Poți solicita o ofertă de preț personalizată pentru cutiile cu autoformare necesare companiei tale, completând secțiunile din formularul din pagina Cerere ofertă.

cutii cu autoformare BiopackFacebook Instagram Twitter