Biopack - Ambalaje din carton ondulat

telverde Calculator pret cutii carton
Română English Français Français Español 汉语


Cutii cu capac

Cutiile cu capac reprezintă alegerea potrivită atunci când ai nevoie ca depozitarea articolelor tale să fie într-un ambalaj elegant și accesibil. Totodată, lipsa benzii de scotch permite arhivarea produselor într-un loc vizibil al încăperii.

Dacă îți dorești un spațiu organizat și cu acces mai ușor către obiectele tale, te invit să ne contactezi la adresa comercial@biopack.ro, sau la numărul de telefon 021.9234. 

Protecția oferită de cutiile cu capac din gama BIOPACK este superioară celei oferite de cutiile clasice, capacul din carton ondulat protejând obiectele de un posibil impact, de umiditate, murdărie și praf.  Astfel, produsele tale vor fi în siguranță ferite de factorii externi, indiferent că vorbim de arhivarea documentelor, expedierea produselor de diferite dimensiuni sau tranzitul acestora.

Aceste cutii de depozitare din două piese suportă până la 20 de kg fiind concepute pentru a permite stocarea maximă și accesul ușor la obiectele din interior. Se poate  opta pentru decuparea de mânere pentru o manipulare mai ușoară a cutiilor. 

Pentru a stoca în siguranța documentele, poți alege o cutie din carton cu capac care să se potrivească nevoilor tale, completând formularul din pagina Cerere ofertă. 

cutii cu capacFacebook Instagram Twitter