Termeni si conditii de utilizare

Utilizarea site-ului
Orice material, informatie sau alta forma de comunicare pe care utilizatorul o transmite sau o posteaza pe acest Site va fi considerata neconfidentiala si fara protectia dreptului de autor. BIOPACK nu va avea nicio obligatie cu privire la informatiile respective. BIOPACK si designerii sai vor fi liberi sa copieze, sa dezvaluie, sa distribuie, sa incorporeze si sa utilizeze informatiile si toate datele, imaginile, sunetele, textele si alte elemente incluse in aceste informatii, in scopuri comerciale si necomericale. Este interzisa utilizatorului postarea sau transmiterea catre sau dinspre acest site a oricaror materiale cu caracter ilegal, amenintator, calomniator, defaimator, obscen, pornografic sau care incalca legea in orice mod.

Documente
Este obligatoriu sa se obtina permisiunea de a utiliza Documente (ca de exemplu "white papers",  comunicate de presa, foi de date si Intrebari Frecvente) de pe acest server ("Server"). Acest lucru se face prin trimiterea unei cereri la adresa: contact@biopack.ro.  Persoanele care incalca aceste prevederi vor fi trase la raspundere in penal, conform legislatiei in vigoare.

Disclaimer
Informatiile de pe acest Site sunt oferite "ca atare" si nu se ofera nicio garantie, fie ea explicita sau implicita, Utilizatorul preluand informatiile de pe acest site pe propria sa raspundere. De asemenea, BIOPACK nu garanteaza vandabilitatea produselor, scopul de utilizare a acestora sau alte informatii ivite in urma intelegerilor intre parti ori a practicilor de utilizare sau negot. BIOPACK nu garanteaza acuratetea sau deplinatatea informatiilor. Daca este interzis prin lege, nu este acceptata folosirea sau distribuirea oricarei informatii referitoare la produse concurente.

BIOPACK nu poate fi trasa la raspundere, sub nicio forma, pentru orice paguba - incidentala sau rezultata -, pierdere de profit, pierdere de date sau orice paguba indirecta, chiar daca BIOPACK a fost informata cu privire la posibilitatea unei astfel de situatii. 

Linkuri catre terte parti
SITE-URILE CATRE CARE SE FACE TRIMITERE NU SE AFLA SUB CONTROLUL BIOPACK IAR BIOPACK NU ESTE RESPONSBILA PENTRU CONTINUTUL NICIUNUIA DINTRE ACESTE  SITE-URI SAU NICIUNUIA DINTRE LINK-URILE DIN ACESTE SITE-URI. DE ASEMENEA, NU ESTE RESPONSABILA PENTRU SCHIMBARI SAU UPDATE-URI ALE ACESTOR SITE-URI. BIOPACK VA FURNIZEAZA ACESTE LINK-URI PENTRU CONVENIENTA IAR INCLUDEREA ORICARUI LINK NU PRESUPUNE AUTORIZARE  DE CATRE BIOPACK.