Biopack - Ambalaje din carton ondulat

telverde Calculator pret cutii carton
Română English Français Français Español 汉语


În 2016, Ecopack Ghimbav a înregistrat afaceri de peste 26 mil €

2021-10-14 13:19:13

Producătorul de ambalaje din carton Ecopack Ghimbav (AMCP), controlat de omul de afaceri Vladimir Cohn, a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de peste 26 milioane de euro, în uşoară creştere faţă de anul anterior.

Compania a estimat pentru acest an o creştere de 5-10% a afacerilor, po­trivit unor informaţii furnizate anterior.

“Aşteptata creştere a consumului datorată majorării pensiilor şi salariilor ar putea fi un factor de in­fluenţă asupra pieţei. Dispunem în pre­zent de 189 de angajaţi şi intenţionăm să mai recrutăm încă 23 de oameni în acest an”, a declarat pentru ZF Tran­silvania Remus Crăciun, general ma­nager al companiei Ecopack.

Printre companiile de pe plan local pentru care Ecopack produce ambalaje din carton ondulat se numără Heine­ken, Coca-Cola, Starbev, Tuborg, Metro, Lidl, Carrefour, REWE, Mega Image, Caroli sau Hochland, potrivit unor informaţii furnizate anterior de oficialii Ecopack. Zilnic, de pe liniile de producţie ale fabricii din Ghimbav ies un milion de cutii de carton şi, per total, doar 2%-3% ajung pe pieţe externe precum Bulgaria, Grecia sau Ungaria, restul rămanand în ţară.

Sursa: www.infopack.roFacebook Instagram Twitter