Biopack - Ambalaje din carton ondulat

telverde Calculator pret cutii carton
Română English Français Français Español 汉语


O nouă investiție pe piața reciclării deșeurilor de ambalaje

2021-10-14 13:20:28

Frații Dragoș și Adrian Pavăl (proprietarii Dedeman) intră pe piața colectării și reciclării deșeurilor de ambalaje prin compania Ecorep Groupîn asociere cu SIF Banat-Crișana, și cu Somplast Năsăud.

Ecorep Group va avea ca activitate colectarea și reciclarea deșeurilor reciclabile, dar și transferul de responsabilitate privind deșeurile de ambalaje, alăturându-se astfel celor 13 OIREP-uri licențiate de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Compania este rezultatul achiziției de către proprietarii Dedeman a 17% din capitalul social al Vrancart Adjud, producătorului de hârtie igienică și carton ondulat, în 2019, printr-o tranzacție de 27,5 milioane de lei.

Dedeman, este cea mai mare companie antreprenorială românească, cu o cifră de afaceri de 8,2 milioane lei în 2019, iar această investiție subliniază evoluția pieței OIREP-urilor.

 

 

 

Sursa:https://www.profit.ro/must-read/exclusiv-fratii-paval-proprietarii-dedeman-intra-piata-evaluata-peste-160-milioane-euro-isi-unesc-fortele-premiera-sif-banat-crisana-teraplast-afacere-detinatorul-brandului-mototol-19855655?fbclid=IwAR0Q9lFMYeZfxLqpYa8fdzactT6OZ7SsUbaHQuSsY_TNWq-MYTP7aQAzoNgFacebook Instagram Twitter