Biopack - Ambalaje din carton ondulat

telverde Calculator pret cutii carton
Română English Français Français Español 汉语


Recomandări utile pentru o ambalare eficienta a produselor tale

2022-03-30 16:23:00

Te-ai gândit până acum cum poți să ambalezi eficient produsele tale?

De multe ori coletele se deteriorează pe durata transportului, iar cheltuiala cu înlocuirea produsului revine de cele mai multe ori expeditorului.

De aceea am adunat câteva sfaturi care te vor ajuta să ambalezi corect produsele, evitând pierderile asociate livrării.

Ce trebuie să știi înainte de achiziționarea unui ambalaj?

1. Este important să alegi un ambalaj biodegradabil ce protejează produsele și se încadrează noilor norme de protejare a mediului înconjurător.

Sfat: Îți recomandăm cartonul care poate fi reciclat până la 4-5 ori.

2. Optează pentru forma cutiilor potrivită produselor tale: cutii clasice - FEFCO 0201cutii cu autoformare - FEFCO 0427 / 0426 cutii cu capac - FEFCO 0330, etc.

Sfat: Accesează pagina Catalog FEFCO pentru a vedea toate tipurile de cutii constructive.

3. Cutiile din carton pot fi de mai multe grosimi: 8 mm - din 5 straturi de hârtie (CO5), sau 3-4 mm - din 3 straturi de hârtie (CO3).

Sfat: Alege grosimea cartonului în funcție de greutatea produselor ambalate - CO5 pentru produsele grele și CO3 pentru produsele ușoare.

4. Calculează dimensiunile cutiei, astfel încât produsul să nu aibă contact cu suprafața interioară a cutiei. Șocurile de pe durata transportului pot deteriora produsul.

Sfat: Măsoară dimensiunea produsului tău în lungime, lățime și înălțime. Apoi, adaugă câte 2 cm pentru fiecare latură a produsului.

5. Pentru a evita afectarea produsului pe durata livrării, trebuie să iei în calcul utilizarea accesoriilor de umplutură și protecție ce vor umple spațiul liber dintre produs și cutia aleasă.

Sfat: Selectează accesoriile interioare ce se îmbină perfect cu produsele tale, de exemplu: separatoare - 0900 / 0901 / 0902, colțare, divizoare, etc. 

6. Sigilează coletele corespunzător folosind o bandă adezivă de înaltă calitate.

Sfat: Folosește o bandă adezivă din hârtie, nepoluantă pentru mediul înconjurător și personalizeaz-o cu brandul companiei tale.

Respectând sfaturile de mai sus, poți fi sigur că produsele tale vor ajunge în siguranță la destinatari!

Pentru suport în alegerea ambalajului potrivit, contactează-ne la numărul scurt 021.9234 sau la adresa de email comercial@biopack.ro.

 

alege ambalajul potrivit Facebook Instagram Twitter